Без фото
Опис
Кухар
Ставка 30 злнетто
Графік роботи (робочі дні, зміни, перерва)
5:00-13:00,13:00-21:00,14:00-22:00
п'ятиденний робочий тиждень, згідно змін - готель працює 24/7
Основні обов’язки працівника. Характер та особливості роботи
Приготування та видача страв згідно з меню та карткою. Приготування та видача готових страв для груп.
Приготування та видача готельних сніданків.
Дотримання вимог HACCP (простими словами, щоб все було згідно з нормами санепідемстанції).
Вимоги
кухарі - чоловіки
досвід роботи кухарем
польська мова на високому рівні
Додаткова інформація
одяг та взуття по стороні працівника: вимог нема, зручний
Медична книжка/ освядчення лікарське
Санепід та ожичення лікарське
+380686641106 вайбер
Ставка 30 злнетто
Графік роботи (робочі дні, зміни, перерва)
5:00-13:00,13:00-21:00,14:00-22:00
п'ятиденний робочий тиждень, згідно змін - готель працює 24/7
Основні обов’язки працівника. Характер та особливості роботи
Приготування та видача страв згідно з меню та карткою. Приготування та видача готових страв для груп.
Приготування та видача готельних сніданків.
Дотримання вимог HACCP (простими словами, щоб все було згідно з нормами санепідемстанції).
Вимоги
кухарі - чоловіки
досвід роботи кухарем
польська мова на високому рівні
Додаткова інформація
одяг та взуття по стороні працівника: вимог нема, зручний
Медична книжка/ освядчення лікарське
Санепід та ожичення лікарське
+380686641106 вайбер
Опубліковано 16 вересня 15:34 -
Recruiter@flambir.pl
.Номер оголошення: 709558766
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua
кухар, робота в Вроцлаві
Тернопіль (Тернопільська область)
58 000 грн.
Увійдіть, щоб зв’язатися з продавцем і отримати доступ до всіх функцій сайту
✎ написати email
Увійти або створити профіль
Дивіться номер
Опис
Кухар
Ставка 30 злнетто
Графік роботи (робочі дні, зміни, перерва)
5:00-13:00,13:00-21:00,14:00-22:00
п'ятиденний робочий тиждень, згідно змін - готель працює 24/7
Основні обов’язки працівника. Характер та особливості роботи
Приготування та видача страв згідно з меню та карткою. Приготування та видача готових страв для груп.
Приготування та видача готельних сніданків.
Дотримання вимог HACCP (простими словами, щоб все було згідно з нормами санепідемстанції).
Вимоги
кухарі - чоловіки
досвід роботи кухарем
польська мова на високому рівні
Додаткова інформація
одяг та взуття по стороні працівника: вимог нема, зручний
Медична книжка/ освядчення лікарське
Санепід та ожичення лікарське
+380686641106 вайбер
Ставка 30 злнетто
Графік роботи (робочі дні, зміни, перерва)
5:00-13:00,13:00-21:00,14:00-22:00
п'ятиденний робочий тиждень, згідно змін - готель працює 24/7
Основні обов’язки працівника. Характер та особливості роботи
Приготування та видача страв згідно з меню та карткою. Приготування та видача готових страв для груп.
Приготування та видача готельних сніданків.
Дотримання вимог HACCP (простими словами, щоб все було згідно з нормами санепідемстанції).
Вимоги
кухарі - чоловіки
досвід роботи кухарем
польська мова на високому рівні
Додаткова інформація
одяг та взуття по стороні працівника: вимог нема, зручний
Медична книжка/ освядчення лікарське
Санепід та ожичення лікарське
+380686641106 вайбер
Опубліковано 16 вересня 15:34 -
.
Recruiter@flambir.pl
.Номер оголошення: 709558766
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua