Без фото
Опис
Кухар лінійний
Ставка 25злнетто
Кількість роб год в місяць
180-240
Графік роботи (робочі дні, зміни, перерва)
06:30-17:00, 7:00-19:00, 7:00-21:00, 9:00-21:30, 11:00-21:00, 11:00-22:00
перерви до дев'яти годин роботи 15 хвилин, понад 9 годин роботи 30 хвилин;
Вихідні дні
п'ятиденний робочий тиждень, згідно змін
Основні обов’язки працівника. Характер та особливості роботи
приготування страв,
порціонування та декорування страв,
виробництво страв на лініях видачі (бемарових лініях),
утримання робочого місця в чистоті
Вимоги
немає обмежень по віку
досвід роботи кухарем
комунікативна польська мова
+380686641106 вайбер
Ставка 25злнетто
Кількість роб год в місяць
180-240
Графік роботи (робочі дні, зміни, перерва)
06:30-17:00, 7:00-19:00, 7:00-21:00, 9:00-21:30, 11:00-21:00, 11:00-22:00
перерви до дев'яти годин роботи 15 хвилин, понад 9 годин роботи 30 хвилин;
Вихідні дні
п'ятиденний робочий тиждень, згідно змін
Основні обов’язки працівника. Характер та особливості роботи
приготування страв,
порціонування та декорування страв,
виробництво страв на лініях видачі (бемарових лініях),
утримання робочого місця в чистоті
Вимоги
немає обмежень по віку
досвід роботи кухарем
комунікативна польська мова
+380686641106 вайбер
Опубліковано 16 вересня 15:17 -
Recruiter@flambir.pl
.Номер оголошення: 709558757
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua
Кухар в заклад самообслуговування
Тернопіль (Тернопільська область)
58 000 грн.
Увійдіть, щоб зв’язатися з продавцем і отримати доступ до всіх функцій сайту
✎ написати email
Увійти або створити профіль
Дивіться номер
Опис
Кухар лінійний
Ставка 25злнетто
Кількість роб год в місяць
180-240
Графік роботи (робочі дні, зміни, перерва)
06:30-17:00, 7:00-19:00, 7:00-21:00, 9:00-21:30, 11:00-21:00, 11:00-22:00
перерви до дев'яти годин роботи 15 хвилин, понад 9 годин роботи 30 хвилин;
Вихідні дні
п'ятиденний робочий тиждень, згідно змін
Основні обов’язки працівника. Характер та особливості роботи
приготування страв,
порціонування та декорування страв,
виробництво страв на лініях видачі (бемарових лініях),
утримання робочого місця в чистоті
Вимоги
немає обмежень по віку
досвід роботи кухарем
комунікативна польська мова
+380686641106 вайбер
Ставка 25злнетто
Кількість роб год в місяць
180-240
Графік роботи (робочі дні, зміни, перерва)
06:30-17:00, 7:00-19:00, 7:00-21:00, 9:00-21:30, 11:00-21:00, 11:00-22:00
перерви до дев'яти годин роботи 15 хвилин, понад 9 годин роботи 30 хвилин;
Вихідні дні
п'ятиденний робочий тиждень, згідно змін
Основні обов’язки працівника. Характер та особливості роботи
приготування страв,
порціонування та декорування страв,
виробництво страв на лініях видачі (бемарових лініях),
утримання робочого місця в чистоті
Вимоги
немає обмежень по віку
досвід роботи кухарем
комунікативна польська мова
+380686641106 вайбер
Опубліковано 16 вересня 15:17 -
.
Recruiter@flambir.pl
.Номер оголошення: 709558757
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua