Опис Вакуумний куттер Л23-ФКВ-03 з ємністю чаші 325 літрів призначений для перемішування та подрібнення під вакуумом компонентів фаршу при виробництві всіх видів ковбас, сосисок та сардельок.
Для приготування фаршу структурних ковбас ножовий вал має можливість реверсивного обертання, тобто ножі обертаються проти годинникової стрілки тильною (тупою) стороною.
Всі деталі, що стосуються продукту, виготовлені з нержавіючої сталі за технічною документацією фірми “KRAMER+GREBE” ( Німеччина )

Продуктивність до 2000 кг/год
Геометрична ємність чаші 0,325 м3
Вакууметричний тиск -0,8-1 кгс/см2
Час досягнення вакууметричного тиску не більше 50 с
Число ножів 6-10 шт
Івано-Франківськ
Івано-Франківська область
Номер оголошення: 700066342
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Куттер-вакуумний Л23-ФКВ-03

Опубліковано 15 листопада 17:39.
Увійдіть, щоб зв’язатися з продавцем і отримати доступ до всіх функцій сайту
Увійти або створити профіль
Написати email
Дивіться номер
Опис Вакуумний куттер Л23-ФКВ-03 з ємністю чаші 325 літрів призначений для перемішування та подрібнення під вакуумом компонентів фаршу при виробництві всіх видів ковбас, сосисок та сардельок.
Для приготування фаршу структурних ковбас ножовий вал має можливість реверсивного обертання, тобто ножі обертаються проти годинникової стрілки тильною (тупою) стороною.
Всі деталі, що стосуються продукту, виготовлені з нержавіючої сталі за технічною документацією фірми “KRAMER+GREBE” ( Німеччина )

Продуктивність до 2000 кг/год
Геометрична ємність чаші 0,325 м3
Вакууметричний тиск -0,8-1 кгс/см2
Час досягнення вакууметричного тиску не більше 50 с
Число ножів 6-10 шт
Івано-Франківськ
Івано-Франківська область
Номер оголошення: 700066342
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua


Увійдіть, щоб зв’язатися з продавцем і отримати доступ до всіх функцій сайту
Увійти або створити профіль
Написати email
Дивіться номер