Укр|Рус
Укр|Рус
Подати оголошення
Мої оголошення
Подати оголошення
 

< Назад
Пімоч кухена, робота в Польщі
Опис Помічник кухаря по свіжих овочах
Pomoc kuchenna surówkow
Основна інформація:
Ставка (год/нетто)
Ставка PIT2: 22.70 zl
Ставка:21.70 zl
Тип угоди
Umowa zlecenia
Проживання
По стороні працівника
Харчування
надається
Кількість роб год в місяць
180-240
Графік роботи (робочі дні, зміни, перерва)
06:30-17:00, 7:00-19:00, 7:00-21:00, 9:00-21:30, 11:00-21:00, 11:00-22:00
перерви до дев'яти годин роботи 15 хвилин, понад 9 годин роботи 30 хвилин;
Вихідні дні
п'ятиденний робочий тиждень, згідно змін
Основні обов’язки працівника. Характер та особливості роботи
Обробка продуктів, необхідних для приготування салатів і свіжих овочевих страв,
миття та обробка фруктів і овочів,
обслуговування кухонних інструментів (ножів, овочечисток, скребків),
підтримання чистоти на робочому місці.
Вимоги
немає обмежень по віку
знання мови не вимагається
Додаткова інформація
(Температура, робочий одяг)
одяг по стороні працівника: футболка або поло, фартух, чорні штани та чорне неслизьке взуття;
Медична книжка/ освядчення лікарське
Санепід та ожичення лікарське
+380686641106 вайбер
Опубліковано 19 серпня 16:08 -

Recruiter@flambir.pl

.
Номер оголошення: 709550045
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua

Пімоч кухена, робота в Польщі

Тернопіль (Тернопільська область)
1 500 €
Увійдіть, щоб зв’язатися з продавцем і отримати доступ до всіх функцій сайту
Увійти або створити профіль
написати email
Дивіться номер


Опис Помічник кухаря по свіжих овочах
Pomoc kuchenna surówkow
Основна інформація:
Ставка (год/нетто)
Ставка PIT2: 22.70 zl
Ставка:21.70 zl
Тип угоди
Umowa zlecenia
Проживання
По стороні працівника
Харчування
надається
Кількість роб год в місяць
180-240
Графік роботи (робочі дні, зміни, перерва)
06:30-17:00, 7:00-19:00, 7:00-21:00, 9:00-21:30, 11:00-21:00, 11:00-22:00
перерви до дев'яти годин роботи 15 хвилин, понад 9 годин роботи 30 хвилин;
Вихідні дні
п'ятиденний робочий тиждень, згідно змін
Основні обов’язки працівника. Характер та особливості роботи
Обробка продуктів, необхідних для приготування салатів і свіжих овочевих страв,
миття та обробка фруктів і овочів,
обслуговування кухонних інструментів (ножів, овочечисток, скребків),
підтримання чистоти на робочому місці.
Вимоги
немає обмежень по віку
знання мови не вимагається
Додаткова інформація
(Температура, робочий одяг)
одяг по стороні працівника: футболка або поло, фартух, чорні штани та чорне неслизьке взуття;
Медична книжка/ освядчення лікарське
Санепід та ожичення лікарське
+380686641106 вайбер
Опубліковано 19 серпня 16:08 -

Recruiter@flambir.pl

.
Номер оголошення: 709550045
зателефонувавши, не забудьте зазначити, що ви знайшли це оголошення на Bazarok.ua
Подати оголошення