Опис
Тріска черешні застосовується для копчення м'ясної продукції та м'яса птиці гарячим способом. Добре поєднується з буком або вільхою, що надає копченостям ще приємнішого аромату. Вологість – 8-12%. Деревина добре висушена, містить мінімальний відсоток смол, канцерогенів та інших елементів
Увійдіть, щоб зв’язатися з продавцем і отримати доступ до всіх функцій сайту
Увійти або створити профіль
Повідомлення
Показати номер
Кропивницьке
Кіровоградська область
Опис
Тріска черешні застосовується для копчення м'ясної продукції та м'яса птиці гарячим способом. Добре поєднується з буком або вільхою, що надає копченостям ще приємнішого аромату. Вологість – 8-12%. Деревина добре висушена, містить мінімальний відсоток смол, канцерогенів та інших елементів