Опис
Вашій увазі пропонуємо варильні котли українського виробництва,які являють собою двох або тришаровий резервуар, вертикального або горизонтального типів, з харчової нержавіючої або вуглецевої сталі, встановлений на жорсткій рамі, або на регульованих опорах з функцією нахилу варильної ємкості або без, з приварною, знімною або підйомною кришкою, з сорочкою під пар, воду, олію, гліцерин і може бути обладнаний тихохідними і швидкохідними мішалками різних типів і конфігурацій: рамного типу з фторопластовими шкребками, скребковими, лопатевими, якірними.
Варильні котли комплектуються пультами автоматичного або програмного керування з використанням TOUCH-панелей, що дозволяють автоматизувати процеси приготування продукту.
Виділяються чотири основних види нагрівання продукту: 1-Паровий нагрів. 2-Електричний. 3-Газовий. 4-Комбінований (Електрика+пар).
Машини виконані з харчової нержавіючої сталі AISI 304, AISI 316.
Об’єми можуть бути від 40 л -2500 л
Опис
Вашій увазі пропонуємо варильні котли українського виробництва,які являють собою двох або тришаровий резервуар, вертикального або горизонтального типів, з харчової нержавіючої або вуглецевої сталі, встановлений на жорсткій рамі, або на регульованих опорах з функцією нахилу варильної ємкості або без, з приварною, знімною або підйомною кришкою, з сорочкою під пар, воду, олію, гліцерин і може бути обладнаний тихохідними і швидкохідними мішалками різних типів і конфігурацій: рамного типу з фторопластовими шкребками, скребковими, лопатевими, якірними.
Варильні котли комплектуються пультами автоматичного або програмного керування з використанням TOUCH-панелей, що дозволяють автоматизувати процеси приготування продукту.
Виділяються чотири основних види нагрівання продукту: 1-Паровий нагрів. 2-Електричний. 3-Газовий. 4-Комбінований (Електрика+пар).
Машини виконані з харчової нержавіючої сталі AISI 304, AISI 316.
Об’єми можуть бути від 40 л -2500 л